Ajankohtaista

Sukukokous siirretty! Sukukokous 3.7.2021 Hookanalla

Koronaviruksen vuoksi sukukokous on siirretty vuodella eteenpäin. Todennäköisesti päivämäärä tulee olemaan 3.7.2021, mutta tätä kannattaa seurata näiltä sivuilta. 

Vuonna 1872 Nils Petter Oinas muutti Kemijärveltä Jaatilaan Hookanan taloon ja otti silloisen tavan mukaan talon nimen. Hänen lapsistaan Johan Petteri jäi pitämään Hookanan taloa, Matti muutti Mäkitiuran taloon, Kaisa meni Yliruikan sukuun, Hilma Narkilahden sukuun Kemijärvelle ja Iida Murtoniemen sukuun Jääskön kylään. Kaksi veljestä, Kalle ja Mikko muuttivat Amerikkaan. Kalle otti sukunimekseen Hogan ja Mikko Hokana. Heidän jälkeläisiään on nyt uudella mantereella yli 400. Sukukokous pidetään Hookanalla, josta talosta kaikki nykyiset sukuhaarat ovat lähtöisin. Hallituksen jäseniltä voi kysellä tarkemmin tapahtumasta. Tarkempaa tietoa ilmoittautumisesta yms. tulee ensi vuoden puolella.

 

Valokuvaprojekti

Tarkoitus on kerätä uusille sivuille valokuvia. Lähetä Juhani Tiuraniemelle (juhani@tiuraniemi.fi) tai Tapio Salolle (tapiosalo49@gmail.com) valokuvia, jotka mielestäsi voi laittaa sukuyhdistyksen Valokuvia -sivulle. Kuvat voivat olla perhekuvia, kuvia suvun jäsenistä tai tapahtumista.

Voit ehdottaa uusia otsikoita ja uusia sivuja. Netissä on tilaa. Toivottavasti saamme sivuille paljon valokuvia. Voit lähettää skannatun kuvan tai alkuperäisen, jolloin skannaamme sen ja palautamme alkuperäisen kuvan.

Sukutietojen päivitys

Jos käytät julkista tietokonetta (esimerkiksi kirjastossa), muista tyhjentää selaimen historia käytön jälkeen!

Jos löydät sukutauluista virheitä tai puutteita, niin lähetä korjaukset Juhani Tiuraniemelle. Tiedot päivitetään joka vuosi kevään lopulla, joten lähetä päivitetyt tiedot ennen sitä.

Arkistot

Viimeisimmät kommentit