Ajankohtaista

Sukukokous 4.7.2020 Hookanalla

Vuonna 1872 Nils Petter Oinas muutti Kemijärveltä Jaatilaan Hookanan taloon ja otti silloisen tavan mukaan talon nimen. Hänen lapsistaan Johan Petteri jäi pitämään Hookanan taloa, Matti muutti Mäkitiuran taloon, Kaisa meni Yliruikan sukuun, Hilma Narkilahden sukuun Kemijärvelle ja Iida Murtoniemen sukuun Jääskön kylään. Kaksi veljestä, Kalle ja Mikko muuttivat Amerikkaan. Kalle otti sukunimekseen Hogan ja Mikko Hokana. Heidän jälkeläisiään on nyt uudella mantereella yli 400. Ensi kesänä, lauantaina 4.7.2020 klo 13 alkaen pidetään sukukokous, jonne odotetaan Kallen ja Mikon jälkeläisiä. Sukukokous pidetään Hookanalla, josta talosta kaikki nykyiset sukuhaarat ovat lähtöisin. Tarkoitus on kuulla sukulaisten elämästä Amerikassa ja tavata muitakin sukulaisia. Pankaa ajankohta ylös ja varatkaa aika osallistumiselle. Hallituksen jäseniltä voi kysellä tarkemmin tapahtumasta. Tarkempaa tietoa ilmoittautumisesta yms. tulee ensi vuoden puolella.

 

Valokuvaprojekti

Tarkoitus on kerätä uusille sivuille valokuvia. Lähetä Juhani Tiuraniemelle (juhani@tiuraniemi.fi) tai Tapio Salolle (tapiosalo49@gmail.com) valokuvia, jotka mielestäsi voi laittaa sukuyhdistyksen Valokuvia -sivulle. Kuvat voivat olla perhekuvia, kuvia suvun jäsenistä tai tapahtumista.

Voit ehdottaa uusia otsikoita ja uusia sivuja. Netissä on tilaa. Toivottavasti saamme sivuille paljon valokuvia. Voit lähettää skannatun kuvan tai alkuperäisen, jolloin skannaamme sen ja palautamme alkuperäisen kuvan.

Sukutietojen päivitys

Jos käytät julkista tietokonetta (esimerkiksi kirjastossa), muista tyhjentää selaimen historia käytön jälkeen!

Jos löydät sukutauluista virheitä tai puutteita, niin lähetä korjaukset Juhani Tiuraniemelle. Tiedot päivitetään kevään 2018 lopulla, joten lähetä päivitetyt tiedot ennen sitä.

Arkistot

Viimeisimmät kommentit